Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΛ Για τις πρόσφατες παρεμβάσεις σχετικά με τα ζητήματα του κλάδου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ 

Δελτίο Τύπου: Για τις πρόσφατες παρεμβάσεις της ΠΟΛ σχετικά με τα ζητήματα του κλάδου

Συνάδελφοι/ες,

Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο –από κάθε άποψη- για τον κλάδο μας, η ΠΟΛ κάνει παρεμβάσεις για την ανακούφιση και την λύση των προβλημάτων των συναδέλφων. Στο πλαίσιο αυτό, σας ενημερώνουμε για τις πρόσφατες παρεμβάσεις μας.

  • Επιστολή προς το Υπ. Οικ σχετικά με τα mydata και τις φορολογικές δηλώσεις:https://pol.org.gr/?p=1413
  • Συμμετοχή στην κινητοποίηση που κάλεσε η ΕΦΕΕΑ στο Υπ. Οικ

Παρέμβαση του Κώστα Δράκου Προέδρου της ΠΟΛ, στην κινητοποίηση: https://pol.org.gr/?p=1416

Παρέμβαση της Έλσας Ζαμπέτα, μέλους του ΔΣ της ΠΟΛ και εκλεγμένης στην ΚΔ του ΟΕΕ στην κινητοποίηση:https://pol.org.gr/?p=1419-Παρέμβαση της Ρούλας Καραγιάννη, Ταμία του ΔΣ της ΠΟΛ, σε διαδικτυακή συζήτηση φορέων του κλάδου σχετικά με τα mydata:https://pol.org.gr/?p=1428
Παράλληλα, η ΠΟΛ βρίσκεται σε διαδικασία αγώνα για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ) για τον κλάδο. Στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει αιτήματα συνάντησης με εργοδοτικούς φορείς ΣΕΒ-ΠΟΞ-ΕΣΕΕ-ΓΣΕΒΕΕ.

Την ημέρα της συνάντησης θα κηρυχθεί στάση εργασίας για κινητοποίηση του κλάδου σε πανελλαδικό επίπεδο.

Παράλληλα έχουν γίνει αιτήματα συνάντησης για συζήτηση υπογραφής ΣΣΕ σε επιχειρησιακό επίπεδο στα μεγάλα μονοπώλια του κλάδου: PwC, Deloitte, EY, ΣΟΛ, GrantThornton, KPMG.Τέλος, θα συμμετέχουμε, όπως και όλα τα σωματεία μισθωτών λογιστών της χώρας, στην μεγάλη Πανελλαδική Σύσκεψη Σωματείων και Ομοσπονδιών που οργανώνει το ΠΑΜΕ στις 18-19 Ιούνιου, με σκοπό τον συντονισμό όλων των κλάδων σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στην υπογραφή κλαδικών ΣΣΕ και ΕΓΣΣΕ με αυξήσεις, στην ακρίβεια, στο ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Το ΔΣ, 10/6/2022

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!