Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Δήμος Μήλου Συνάντηση δημάρχου με στελέχη της AEGEAN για ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης του νησιού

Η περαιτέρω ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης της Μήλου τόσο τη θερινή περίοδο όσο και το χειμώνα ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα ο δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικέλης με κορυφαία στελέχη της AEGEAN, την κυρία Μαρίνα Σπυριδάκη Manager Corporate Affairs της Aegean Airlines και τον κ. Βασίλειο Κλουδά Chief Pilot Aegean και Olympic Air.

Ειδικότερα, σκοπός της συνάντησης, η οποία και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου, αποτέλεσε η διερεύνηση δυνατοτήτων περαιτέρω ενίσχυσης της αεροπορικής σύνδεσης του νησιού τόσο για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος της Μήλου αλλά και την εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων.

Η πρόθεση του Δήμου Μήλου είναι να συμβάλλει κατά το μέγιστο των δυνατοτήτων του προς αυτή την κατεύθυνση, με την πολύτιμη βοήθεια της AEGEAN, η οποία δήλωσε «πάντα πρόθυμη να στηρίξει το αναπτυξιακό όραμα του νησιού».

Η πρωτοβουλία του δημάρχου για ανάπτυξη επαφών και συνεργασιών με εταιρείες ναυαρχίδες στον τουρισμό, ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω συνεργασίες στην επόμενη χρονιά, κατά την οποία θα βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάπτυξη των πτήσεων προς και από την Μήλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!