Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο Επιστρέφει χωρίς περιορισμούς η Διεθνής Έκθεση Οπτικών, opti 2022

Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Οπτικών, opti 2022, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 13 με 15 Μαΐου στο Μόναχο, όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός GHM, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η opti 2022 θα διεξαχθεί χωρίς κανένα περιορισμό για τον Covid-19, καθώς αίρεται η υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικών εμβολιασμού, νόσησης και PCR/Rapid Test, όπως και η χρήση μάσκας για την πρόσβαση σε όλους τους χώρους, κλειστούς και ανοιχτούς. Ωστόσο, μέτρα για την πρόληψη και ασφάλεια της δημόσιας υγείας των συμμετεχόντων, όπως η σύσταση χρήσης μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων συνεχίζουν να ισχύουν στους εκθεσιακούς χώρους.

Σημειώνεται ότι η επερχόμενη opti θα καταλάβει τέσσερις αίθουσες του Εκθεσιακού Κέντρου του Μονάχου, για να παρουσιαστούν όλες οι επαναστατικές εξελίξεις του κλάδου και οι προοπτικές εξέλιξής του.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την opti, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!