Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο Β2Β συναντήσεις με 11 γερμανικές εταιρείες για τεχνολογίες ασφάλειας

Πρόσκληση για επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) με στελέχη 11 γερμανικών επιχειρήσεων του τεχνολογικού κλάδου καθώς και με ειδικούς από την Ελλάδα και τη Γερμανία, απευθύνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής (09-13 Μαΐου 2022) και e-Ημερίδας, που διοργανώνει την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, με θέμα: "Cyber Security, Τεχνολογίες Ασφάλειας και Διαχείρισης Κινδύνου".

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η ημερίδα και οι επιχειρηματικές συναντήσεις διοργανώνονται με την υποστήριξη του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Κλιματικής Προστασίας της Γερμανίας (ΒΜWK) και απευθύνονται σε ελληνικές επιχειρήσεις, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, που ενδιαφέρονται για λύσεις προστασίας, ασφάλειας και πρόληψης, καθώς επίσης σε κάθε είδους νομική οντότητα που αναζητά εμπορικούς εταίρους.

Στην ψηφιακή επιχειρηματική αποστολή συμμετέχουν ηγετικές γερμανικές εταιρείες παρουσιάζοντας κορυφαίες τεχνολογίες για την προσωποποίηση και ταυτοποίηση, όπως κάμερες προσαρμοσμένης αναγνώρισης προσώπων, βιομετρικούς σαρωτές και ID-Solutions καθώς και λύσεις προστασίας προϊόντων από την παραχάραξη, ενώ για θέματα δημόσιας υγείας, που παραμένουν επίκαιρα, συμπεριλαμβάνονται προτάσεις, όπως αντιβακτηριδιακός φωτισμός και εξαερισμός για ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους όπου υπάρχει συγχρωτισμός.

Στον τομέα των ψηφιακών εφαρμογών για επιχειρήσεις και τη βιομηχανία θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων συστήματα απομακρυσμένης πρόσβασης και συντήρησης, υπηρεσίες πληροφόρησης smart shopfloor, καθώς και λύσεις για την ασφάλεια επικοινωνιών και δεδομένων, που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη διαχείριση και αυξάνουν τον βαθμό ασφάλειας και απόδοσης της παραγωγής.

Επιχειρήσεις ή και φορείς του κλάδου, που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν Β2Β συνάντηση, μπορούν να ανατρέξουν στα προφίλ των γερμανικών εταιρειών της επιχειρηματικής αποστολής, τα οποία βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου, και να συμπληρώσουν τη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι τις 5 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: www.german-chamber.gr.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!