Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΕΛΓΑ Πληρωμή αποζημιώσεων, ύψους 29.280.073 ευρώ

ΕΛΓΑ

19 Απριλίου 2022

Δελτίο Τύπου

Πληρωμή αποζημιώσεων, ύψους 29.280.073 ευρώ

Αποζημιώσεις  συνολικού ύψους 29.280.073 ευρώ θα καταβάλει σήμερα ο ΕΛ.Γ.Α σε 12.803 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Η πληρωμή αφορά κυρίως αποζημιώσεις ζωικού κεφαλαίου και   φυτικής παραγωγής από διάφορα ζημιογόνα αίτια , ασφαλιστικά καλυπτόμενα από τον ΕΛΓΑ (παγετό άνοιξης , καύσωνα, χαλάζι, βροχοπτώσεις κλπ έτους 2021 και παγετό Ιανουαρίου 2022) και

Με την πληρωμή αυτή σχεδόν ολοκληρώνεται η εξόφληση των οφειλόμενων αποζημιώσεων, για ζημιές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, οι οποίες προκλήθηκαν εντός του έτους 2021 και ξεκινά η καταβολή των αποζημιώσεων του πρώτου τριμήνου του 2022.                                

Ο Οργανισμός με κατεπείγουσες διαδικασίες τόσο ως προς την ολοκλήρωση του εκτιμητικού έργου όσο και την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων εκπληρώνει  τις υποχρεώσεις του και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των αγροτών, με ταχύτητα, ακρίβεια και δικαιοσύνη.

Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά νομό πατήστε εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!