Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΞΕΕ Ολοκληρώθηκε το 3ο Idea Platform του CapsuleT

ΞΕΕ

15 Απριλίου 2022

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε το 3ο Idea Platform του CapsuleT

Οι νικητές, οι στρατηγικοί συνεργάτες και το πλούσιο περιεχόμενο του προγράμματος

Με την ανάδειξη των τριών (3) νικητριών ομάδων ολοκληρώθηκε το 3ο διαγωνιστικό πρόγραμμα Idea Platform του CapsuleT στην Τελετή Λήξης & Απονομής Βραβείων που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο επιταχυντής υποδέχθηκε διαδικτυακά, εκπροσώπους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στρατηγικούς συνεργάτες, ομιλητές, κριτές και μέντορες και, φυσικά, τις 10 ομάδες που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το διαγωνιστικό πρόγραμμα Idea Platform.

Οι ομάδες που κέρδισαν την Κριτική Επιτροπή

Οι 3 ομάδες που ξεχώρισαν και κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο της Πλατφόρμας Ιδεών του CapsuleT μετά από την αξιολόγησή τους από την Κριτική Επιτροπή του CapsuleT ήταν η workntour, Kalimera App και η HotelTure.

Ειδικότερα, την 1η θέση και το χρηματικό έπαθλο των 3.000 ευρώ κατέκτησε η workntour, στη 2η θέση βρέθηκε η Kalimera App, λαμβάνοντας το ποσό των 2.000 ευρώ και τέλος, την 3η θέση των 1.000 ευρώ πήρε η ομάδα της HotelTure.

Ωστόσο, τα έπαθλα των επικρατέστερων ομάδων δεν περιορίζονται μόνο σε μετρητά, αφού οι 3 νικητές θα επωφεληθούν από τις δωρεάν υπηρεσίες/παροχές και επιπλέον mentoring που τούς προσφέρουν οι στρατηγικοί συνεργάτες του προγράμματος, όπως οι Programize & Expedia Group, ενώ θα έχουν παράλληλα το δικαίωμα να ενταχθούν απευθείας στο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης εάν το επιθυμούν, εφόσον πρώτα ολοκληρώσουν το πρωτότυπο προϊόντος/υπηρεσίας τους και συμμετάσχουν ενεργά σε επιπλέον ώρες καθοδήγησης για την καλύτερη προετοιμασία ένταξής τους στον επόμενο κύκλο Επιτάχυνσης.

Αλέξανδρος Βασιλικός: «Το επίπεδο των συμμετοχών είναι διαρκώς υψηλότερο»

«Είναι μια κατάκτηση για τις startup που επιχειρούν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα του τουρισμού. Μετά από 3 χρόνια έχει δημιουργηθεί μια δυναμική η οποία επιτρέπει στις ιδέες να εκφράζονται. Το επίπεδο των συμμετοχών είναι διαρκώς υψηλότερο,  μέσα από τις προσπάθειες που έχουν γίνει και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη για όλους μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Αλέξανδρος Βασιλικός.

«Μεγαλώνει το οικοσύστημα και αναγνωρίζεται» τόνισε ο κ. Βασιλικός,  σημειώνοντας πως η τελετή λήξης και οι απονομές συμπίπτουν χρονικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!