Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Περιφέρεια Αττικής Πρόγραμμα υποστήριξης των επαγγελματιών αγροτών

Πρόγραμμα στήριξης των επαγγελματιών αγροτών που διαθέτουν μονάδες προϊόντος οικοτεχνικής παρασκευής υλοποιείται, από την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, με στόχο οι μικρές αγροτικές επιχειρήσεις να μπορέσουν να βοηθηθούν τόσο στον έλεγχο του κόστους παραγωγής όσο και στην προώθηση των προϊόντων.

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν 50 δικαιούχοι. Η κατάταξή τους θα γίνει κατά προτεραιότητα, με βάση τον αύξοντα αριθμό υποβολής της αίτησής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://oikotexnia.ptapatt.gr/ και στη συνέχεια να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Πρωτόκολλο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής, Σίνα 11, ΤΚ 10680, Αθήνα, έως και τις 29/04/2022.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Θανάσης Αυγερινός αναφερόμενος στη σημασία που δίνει η Περιφέρεια στον αγροδιατροφικό τομέα «ως κομβικό πυλώνα της περιφερειακής οικονομίας», διαβεβαιωσε ότι αυτό «το πρόγραμμα θα βοηθήσει τους επαγγελματίες αγρότες της περιοχής, τόσο ως προς τον έλεγχο του κόστους παραγωγής των προϊόντων τους όσο και στην προώθησή τους με διάφορους τρόπους, όπως η βελτίωση της ψηφιακής τους προβολής και η συμμετοχή σε εκθέσεις που διοργανώνονται από την Περιφέρεια Αττικής».

Τέλος, στις προϋποθέσεις συμμετοχής υπάρχει ηλικιακό όριο έως 55 ετών και εγγραφή τους στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Οικοτεχνίας (ΚΗΜΟ).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!