Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

APIVITA Την εταιρεία επιθεώρησε η TÜV Hellas (TÜV Nord)

Την εταιρεία καλλυντικών και περιποίησης APIVITA επιθεώρησε ο φορέας πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD), στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας που βρίσκεται σε ισχύ ήδη από το 2014.

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε την πρώτη επιθεώρηση επιτήρησης στις εγκαταστάσεις της APIVITA στο Μαρκόπουλο Αττικής, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το Πρότυπο ISO 22716:2007, με το οποίο είναι πιστοποιημένη η εταιρεία.

Το πρότυπο αφορά στις ορθές βιομηχανικές πρακτικές στον κλάδο των καλλυντικών ενώ έχει πεδίο εφαρμογής την παραγωγή και συσκευασία καλλυντικών προϊόντων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επιθεώρηση από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και η σχετική πιστοποίηση που έχει προηγηθεί επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της APIVITA για την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών στην παραγωγή και τη συσκευασία των προϊόντων της.

Επίσης, έχει βαρύνουσα σημασία, λόγω της σημασίας που δίνει η εταιρεία στην άριστη ποιότητα αλλά και στην τήρηση όλων των σχετικών δεσμεύσεων και διαδικασιών στο σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας.

H APIVITA δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1979 από δυο φαρμακοποιούς και έκτοτε προσφέρει αποτελεσματικά φυσικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Τα προϊόντα της εταιρείας δημιουργούνται με εμβληματικά συστατικά που προέρχονται από υψηλής αξίας μελισσοκομικά προϊόντα και φαρμακευτικά φυτά, και ενισχύονται με «πράσινη» κοσμετολογία αιχμής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!