Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Παγκόσμια Τράπεζα Στα 460 εκατ. ευρώ αυξήθηκε το οικονομικό ύψος έκτακτης δανειοδότησης στην Ουκρανία

Μία έκτακτη δανειοδοτική χορήγηση οικονομικής ρευστότητας στην Ουκρανία θα αυξηθεί στα 460 εκατομμύρια ευρώ με τις συνεισφορές της Σουηδίας και της Ολλανδίας, ενώ θα υποβληθεί σήμερα για έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας, όπως ανέφεραν δύο πηγές που έχουν λάβει σχετική ενημέρωση.

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας θα μπορεί να λάβει τη δανειοδότηση αυτή σχεδόν άμεσα μετά την έγκριση της από το διοικητικό συμβούλιο, ενώ η εξέλιξη αυτή μπορεί να καθυστερήσει μέχρι τη Δευτέρα, σύμφωνα με δήλωση μιας από τις πηγές στο Reuters.

Η αναφερόμενη εκταμίευση διευθετείται με ασυνήθιστη ταχύτητα για τα δεδομένα της Παγκόσμιας Τράπεζας, ενώ θα παρέχει στην Ουκρανία πολύτιμη οικονομική ρευστότητα για την ενίσχυση της άμυνας της, κατά της ρωσικής εισβολής με την πραγματοποίηση βομβαρδισμών κατά αστικών κέντρων, αλλά και κατά της μεγαλύτερης πυρηνικής μονάδας στην Ευρώπη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!