Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Σταϊκούρας Επίσημος ομιλητής στο Πρωτοχρονιάτικο δείπνο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Μετά από δύο χρόνια πανδημικής κρίσης, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει, δια ζώσης, στη Θεσσαλονίκη την κορυφαία εορταστική του εκδήλωση, το Πρωτοχρονιάτικο δείπνο, με επίσημο ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος θα τοποθετηθεί σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας και άλλα θέματα των αρμοδιοτήτων του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, στο THE MET Hotel, προς τιμήν των μελών, συνεργατών και φίλων του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων του πολιτικού, διπλωματικού, τραπεζικού, επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου, καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ιδιαίτερη θα είναι η παρουσία εκπροσώπων μεγάλων γερμανικών εταιρειών, όπως και εγχώριων επιχειρήσεων.

Τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης θα καλωσορίσουν ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Μαραγκός και ο πρόεδρος Επιτροπής Β. Ελλάδος και Γ' αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Στέφανος Τζιρίτης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λάβει χώρα βράβευση των πιο παλιών και ενεργών μελών του Επιμελητηρίου, καθώς και προσωπικοτήτων που συνέδραμαν ουσιαστικά στην πορεία του φορέα.

Την έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιήσει ο διευθυντής παραρτήματος Β. Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Γιώργος Θεοδωράκης.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση καθώς και η δήλωση συμμετοχής, η οποία λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, διατίθενται στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: www.german-chamber.gr, στην ενότητα εκδηλώσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!