Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Intracom Telecom Διεύρυνση της γκάμας των ασύρματων λύσεων της εταιρείας

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, διευρύνει την οικογένεια ασύρματων λύσεων mmWave με την προσθήκη δύο νέων προϊόντων, WiBAS G5 dual-BS και WiBAS G5 smart-BS που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν υπηρεσίες υπερυψηλής ευρυζωνικότητας.

Τα νέα ραδιοσυστήματα θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου συνέδριου τηλεπικοινωνιών MWC Barcelona, στις 28 Φεβρουαρίου- 03 Μαρτίου 2022, στο περίπτερο της εταιρείας 7B44 στην αίθουσα 7.

Ο Δημήτρης Παντελόπουλος, διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης της Intracom Telecom, δήλωσε:

«Η διεύρυνση του χαρτοφυλακίου ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, εκτός του ότι αποτελεί σημαντικό ορόσημο, επιβεβαιώνει τον στόχο της εταιρείας να ηγηθεί στην αγορά των συστημάτων σταθερής ασύρματης πρόσβασης, παρέχοντας πρώτη την πλέον προηγμένη mmWave FWA τεχνολογία που είναι διαθέσιμη στην αγορά σήμερα. Η εμπορική διάθεση των εν λόγω ραδιοσυστημάτων έρχεται την κατάλληλη περίοδο, καθότι επιχειρήσεις και οικιακοί συνδρομητές αναζητούν συνδεσιμότητα άμεσα και με ταχύτητες 5G παντού, ακόμα και σε περιοχές όπου η τεχνολογία οπτικών ινών δεν μπορεί να υλοποιηθεί».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!