Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκή Πίστη Επιτυχής ετήσια επιτήρηση για το ISO 50001

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ολοκλήρωσε με επιτυχία την ετήσια επιτήρηση αναφορικά με το πρότυπο ISO 50001:2011, η οποία διενεργήθηκε από τον αναγνωρισμένο φορέα TÜV NORD και αφορά στο σύστημα που διατηρεί η εταιρεια σχετικά με την ενεργειακή διαχείριση.

Το συγκεκριμένο σύστημα πιστοποιεί πως η επιχείρηση ενεργεί με τρόπο βιώσιμο, εξοικονομώντας πόρους και μέσω αυτού του προτύπου συμβάλλει στην περιβαλλοντική και κλιματική προστασία, αλλά ταυτόχρονα επωφελείται και η ίδια από την εξοικονόμηση ενέργειας.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, η Ευρωπαϊκή Πίστη πετυχαίνει μεταξύ άλλων να είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρία που έλαβε τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.

«Το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ISO 50001:2011 είναι ακόμα μία επιβράβευση για τον στρατηγικό σχεδιασμό της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, ο οποίος είναι πλήρως εναρμονισμένος με τα Διεθνή Πρότυπα, τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες, τις Βέλτιστες Πρακτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης και προσπαθεί να απαντά συνεχώς στις ανάγκες του περιβάλλοντος και της κοινωνίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!