Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΠΑνΕΚ 3η τροποποίηση της πρόσκλησης στη Δράση «Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων ΜΜΕ πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της Covid-19»

Δημοσιεύθηκε η τρίτη (3η) τροποποίηση της Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης της Δράσης «Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID-19» (Β κύκλος) του ΕΠΑνΕΚ.

Η τροποποίηση περιλαμβάνει αλλαγές ως προς τον προϋπολογισμό της Δράσης, ο οποίος διαμορφώνεται στα 64 εκατ. ευρώ, καθώς επίσης και ως προς την προθεσμία προσκόμισης του δικαιολογητικού που αποδεικνύει τον κύκλο εργασιών του 2020.

Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών του έτους 2020 δηλώνεται από τις επιχειρήσεις με την υπεύθυνη δήλωση Α του Παραρτήματος VII και με συμπλήρωση του αντίστοιχου πεδίου της ηλεκτρονικής αίτησης χρηματοδότησης και επιβεβαιώνεται από το Ε3 ή την κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης του 2020, που υποχρεούνται να προσκομίσουν οι επιχειρήσεις μέχρι 30/06/2022.

React EU - Η Δράση χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της απόκρισης της Ένωσης στην πανδημία COVID-19.  

Μετά την ολοκλήρωση των διαχειριστικων ενεργειών η Δράση θα ενταχθει στον άξονα 06 του ΕΠΑνΕΚ.

Δείτε την 3η τροποποίηση της Πρόσκλησης εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!