Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΔΕΘ-Helexpo Αναβλήθηκε η 29η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων «Agrotica»

Αναβολή ως τον Οκτώβριο παίρνει η 29η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων «Agrotica».

Η διοργανώτρια ΔΕΘ- Helexpo, σεβόμενη τις ανησυχίες των εκπροσώπων του αγροτικού κλάδου για την εξέλιξη της covid-19, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση, αποφάσισε τη διεξαγωγή της στις 20-23 Οκτωβρίου 2022, αντί για τις 27-30 Ιανουαρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

«Πάνω και από την Agrotica, που είναι η μεγαλύτερη κλαδική της διοργάνωση, η ΔΕΘ-Helexpo θέτει τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των εκθετών, επισκεπτών και συνεργατών της, που είναι εκ των ων ουκ άνευ παράγοντες για την επιτυχία κάθε έκθεσης», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση. Σημειώνεται δε, ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από στενή συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo με τους εκπρόσωπους των φορέων του κλάδου, που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της Agrotica.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της, η ΔΕΘ-Helexpo ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) και την Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ), για τη συμβολή τους στη διαχρονική επιτυχία της Agrotica, που ταυτίζεται με τον αγροτικό κλάδο και κατατάσσεται στις πέντε μεγαλύτερες της Ευρώπης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!