Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΑΑΔΕ Εγχειρίδιο των συνηθέστερων ερωτημάτων και των αντίστοιχων απαντήσεων σε Τελωνειακά θέματα

Η επικαιροποιημένη έκδοση του «Εγχειριδίου Συνηθέστερων Ερωτημάτων που υποβάλλονται από τους πολίτες και των αντίστοιχων απαντήσεων, σε τελωνειακά θέματα» εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) για την παροχή ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης στους ενδιαφερόμενους πολίτες και οικονομικούς φορείς, σε θέματα αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης (Γ.Δ.Τ. & Ε.Φ.Κ.)αυτής. 

Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η προστασία των καταναλωτών και του περιβάλλοντος αποτελούν σημείο  αναφοράς για την Τελωνειακή υπηρεσία,  η οποία, με την εφαρμογή εκσυγχρονισμένων και απλουστευμένων διαδικασιών,σε συνοχή με τα διεθνή πρότυπα, έχει ως κύριο άξονα προσανατολισμού της,την ενίσχυση του διασυνοριακού εμπορίου και της εξωστρέφειας. 

Στο πλαίσιο της αμφίδρομης και αποτελεσματικής επικοινωνίας με τους οικονομικούς φορείς και τους πολίτες,  το παρόν Εγχειρίδιο αποσκοπεί στη συγκέντρωση και καταγραφή, με συνοπτικό και κατανοητό τρόπο, των σημαντικότερων θεμάτων αρμοδιότητας των Τελωνειακών υπηρεσιών,με στόχο τη βέλτιστη παρουσίαση των τελωνειακών πρακτικών στο σύνολό τους. 

Ακολουθεί το σχετικό Εγχειρίδιο στο σύνολό του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!