Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΞΕΕ Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

ΞΕΕ

1 Δεκεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος

Συγκροτήθηκε σε σώμα στις 26/11/2021 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, που αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντα του στις 15 Ιανουαρίου 2022.

Κατόπιν ψηφοφορίας, επανεξελέγη στη θέση του Προέδρου ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός.

Στις θέσεις των αντιπροέδρων εξελέγησαν ο κ. Άρης Σουλούνιας και οι κυρίες Χριστίνα Τετράδη και  Όλγα Παπαδάκη, ενώ σε αυτή του Οικονομικού Επόπτη ο κ. Αντώνης Μιτζάλης.

Τα νέα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής με αλφαβητικά σειρά είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μέριανος, η κα Ζωχερή Μυκονιάτη και οι κύριοι Κωνσταντίνος  Παπαδόπουλος και Δημήτριος Πολλάλης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για τη θέση του Προέδρου του ΞΕΕ, με αναβαπτισμένη εντολή από τα μέλη, τα οποία  με ρεκόρ συμμετοχής  ανέδειξαν το νέο Δ.Σ,  είναι για μένα μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη, μέσα στη δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων απειλών και κινδύνων που αντιμετώπισε η ελληνική φιλοξενία κατά την τελευταία διετία και τις άοκνες προσπάθειές τους για να παραμείνει το ελληνικό ξενοδοχείο στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας για ανάκαμψη.

Στα νέα μέλη του Δ.Σ εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν. Οι αβεβαιότητες και οι προκλήσεις παραμένουν και το καθήκον μας είναι ένα: Με ενότητα, συνέπεια και αποφασιστικότητα να ανταποκριθούμε στη θεσμική αποστολή του ΞΕΕ, έχοντας στο επίκεντρο τα μέλη μας και την προσπάθεια που απαιτείται ώστε να φθάσουμε όλοι μαζί στην ασφαλή όχθη της επόμενης μέρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!