Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΞΕΕ Ανοίγει τις πύλες της η τουριστική επαγγελματική έκθεση Xenia 2021

Έτοιμη να υποδεχθεί τους χιλιάδες επαγγελματίες των ξενοδοχείων και του κλάδου της Φιλοξενίας από τις 27 εως τις 29 Νοεμβρίου είναι η τουριστική επαγγελματική έκθεση Xenia 2021, που θα ανοίξει τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expο.

Μάλιστα συμμετοχή έχουν δηλώσει 350 προμηθευτικές επιχειρήσεις, επιβεβαιώνοντας το κλίμα αισιοδοξίας για μία απόλυτα πετυχημένη τουριστική σεζόν το 2022, όπως τονίζουν οι διοργανωτές της έκθεσης.

Η Χenia 2021 σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας εποχής για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς ο δρόμος της τουριστικής ανάκαμψης περνάει μέσα από την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος μας, αναφέρει σε δήλωση του ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρος Βασιλικός.

Μάλιστα τονίζεται ότι το«Ελληνικό Πρωινό», μία από τις πιο σημαντικές δράσεις του Ξ.Ε.Ε. όσον αφορά στην ανάδειξη της γαστρονομικής μας κληρονομιάς, αλλά και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος γενικότερα, θα φιλοξενηθεί με δικό του ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση Xenia.

Την ίδια στιγμή στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και το 5o Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

Η κορυφαία πλατφόρμα διαλόγου, γνώσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο πλαίσιο της Xenia 2021.

Η είσοδος των επισκεπτών στην έκθεση θα γίνεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που επιβάλλει το πρωτόκολλο υγειονομικού περιεχομένου για την διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων.

Η διοργανώτρια εταιρεία και οι εκθέτες θα αποστείλουν ονομαστικές barcodes προσκλήσεις σε επαγγελματίες του κλάδου για να επισκεφτούν την έκθεση, την οποία θα πρέπει να επιδείξουν στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου.

Η πρόσκληση αυτή ισχύει αποκλειστικά για 1 άτομο, είναι προσωπική και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε τρίτον.

Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους έχουν πλήρως εμβολιαστεί ή νοσήσει και επιδεικνύουν:

[α] πιστοποιητικό εμβολιασμού, που έχει εκδοθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή

[β] πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα.

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του επισκέπτη, τα οποία ο Διοργανωτής σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής «Covid Free».

Εναλλακτικά, εφόσον ο κάτοχος είναι αλλοδαπός και προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), ο Διοργανωτής ελέγχει τα πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.

Ο επισκέπτης θα πρέπει να φέρει μαζί του είτε Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας είτε Διαβατήριο, καθώς θα πραγματοποιείται ταυτόχρονος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του επισκέπτη και κατόχου του κατά περίπτωση πιστοποιητικού.

Η πρόσκληση από μόνη της δεν επαρκεί για την είσοδο αν δεν συνοδεύεται από τα παραπάνω αναφερόμενα έγγραφα.

Η είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών απαγορεύεται ρητά. Η είσοδος σε παιδιά από 12 ετών και άνω, επιτρέπεται με τους ίδιους πιο πάνω όρους και προϋποθέσεις.

Κατά την είσοδο και παραμονή του στην Έκθεση ο επισκέπτης θα πρέπει να ακολουθεί και να εφαρμόζει τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Διοργανωτή (χρήση μάσκας κ.λπ.).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!