Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Επιδότηση τουριστικών επιχειρήσεων Παράταση υποβολής προτάσεων για επιχειρήσεις που έχουν απορριφθεί

Δημοσιεύθηκε η τέταρτη τροποποίηση της πρόσκλησης της δράσης «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας - ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ», σύμφωνα με την οποία παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής προτάσεων για τις επιχειρήσεις που είχαν υποβάλει αίτηση μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της δράσης (29/09/2021) και έχουν απορριφθεί. Συγκεκριμένα μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέχρι την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 15:00 (αντί για την Παρασκευή 19/11/2021 και ώρα 17:00). Το δικαίωμα νέας υποβολής παύει να υφίσταται σε περίπτωση που η επιχείρηση αυτή ενταχθεί στη δράση.

Υπενθυμίζεται ότι η δράση αφορά στη στήριξη της λειτουργίας των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου με την παροχή επαρκούς ρευστότητας για την επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητάς τους, μέσω της μη επιστρεπτέας ενίσχυσης μέρους του κεφαλαίου κίνησης.

Σημειώνεται ότι η δράση χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της απόκρισης της Ένωσης στην πανδημία COVID-19.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!