Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Shell Προσφορά στο πετρέλαιο θέρμανσης

Τριπλασιασμό της επιστροφής για αγορές πετρελαίου θέρμανσης αξίας 500 ευρώ και άνω, με χρήση καρτών που συμμετέχουν στα προγράμματα go4more της Εθνικής Τράπεζας και Yellow της Τράπεζας Πειραιώς, προσφέροντας έως 6% επιστροφή και έως 12 άτοκες δόσεις ανακοίνωσε η Shell.

Επιπλέον, με το πρόγραμμα επιβράβευσης allSmart οι καταναλωτές ανταμείβονται με πόντους Smart για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell βγαίνοντας διπλά κερδισμένοι.

Για τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 30 Απριλίου 2022 θα διπλασιάζονται οι πόντοι ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης.

Ακόμα, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν της ειδικής έκπτωσης 10 ευρώ / 1.000λίτρα (1λεπτό / λίτρο) για αγορές άνω των 1.000 λίτρων έως και τις 31/12/2021.

Επιπλέον τα πρατήρια Shell προσφέρουν δωρεάν έκδοση κοινοχρήστων σε όλη την Αττική.

Με ένα τηλεφώνημα στο 18330, οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να δώσουν στους εκπροσώπους των πρατηρίων τα έξοδα της πολυκατοικίας και αυτοί αναλαμβάνουν να εκδώσουν τις καταστάσεις κοινοχρήστων και τα ειδοποιητήρια, τα οποία και τους αποστέλλονται δωρεάν.

Παράλληλα, παρέχεται δυνατότητα πληρωμής στον οδηγό με μετρητά ή πιστωτική κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση, ενώ για τους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης και Αχαΐας δίνεται η δυνατότητα αυτόματης τιμολόγησης κατά την παράδοση του καυσίμου με ακριβή αναγραφή της παραδιδόμενης ποσότητας, τιμής και ώρας.

Περισσότερες πληροφορίες στο 18330 ή στο allsmart.gr.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!