Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΕΕΑ Με μεγάλη επιτυχία το event του Agora Athens

ΕΕΑ

26 Οκτωβρίου 2021

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία το event του Agora Athens στην Πλατεία Συντάγματος

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) την Παρασκευή 22/10/2021, στην Πλατεία Συντάγματος, για την προβολή του 1ο Πολυκαναλικού & Ψηφιακού Open Mall της Ελλάδος, στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, AGORA ATHENS.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Δημόπουλος, και εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας τους οποίους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ, Νίκος Κογιουμτσής, ο οποίος είναι και υπεύθυνος του έργου.

Επίσης παραβρέθηκαν μέλη της Διοίκησης του ΕΕΑ και συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης Παναγιώτης Παντελής και το μέλος του ΔΣ Νίκος Παναγιωτάκης. Τόσο ο κ. Γεωργιάδης όσο και ο κ. Μπακογιάννης εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον εμπορικό κόσμο και στη νέα προσπάθεια του AGORA ATHENS, ενώ ο κ. Χατζηθεοδοσίου ανέλυσε τη δραστηριότητα και τους σκοπούς του έργου για την τόνωση της επιχειρηματικότητας  και του Τουρισμού,  και ανέπτυξε τα επόμενα βήματα του project. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η περαιτέρω ενίσχυση και τόνωση της επιχειρηματικότητας στο κέντρο της Αθήνας με μοχλό την ταυτόχρονη ενίσχυση και ενδυνάμωση του AGORA ATHENS, του καινοτόμου και συνεκτικού δεσμού των επιχειρήσεων,  με τη χρήση σύγχρονων Ψηφιακών Μέσων και Πολυκαναλικού (Omnichannel) Marketing.

Η εκδήλωση ξεκίνησε νωρίς το πρωί και κράτησε μέχρι το βράδυ με προβολή θεματικών video σε γιγαντοοθόνες LED, μουσική από dj, διανομή 4.000 ενημερωτικών φυλλαδίων, ψηφιακά παιχνίδια γνώσεων, στα οποία οι νικητές μπήκαν σε κλήρωση κερδίζοντας τα 300 δώρα που είχαν συγκεντρωθεί προσφορά των καταστημάτων του ιστορικού κέντρου της Αθήνας Πλάκα – Μοναστηράκι, καθώς και catering.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!