Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Πιερρακάκης Συνάντηση με τον Θ. Ζαούτη, για τον μετασχηματισμό του ΕΟΔΥ σε ένα σύγχρονο κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων

To πλαίσιο συνεργασίας για τον μετασχηματισμό του ΕΟΔΥ σε ένα σύγχρονο κέντρο ελέγχου και πρόληψης των λοιμωδών και μη νοσημάτων, συζήτησαν κατά την συνάντηση που είχαν σήμερα, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης.

Κατά την συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις για την πορεία του ΕΟΔΥ σε μια νέα ψηφιακή εποχή, με βάση την επιστημονική στόχευση και τις νέες τεχνολογίες που αποτελούν βασικό εργαλείο υποδομής για κάθε μετρήσιμο αποτέλεσμα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Την ανάγκη μετεξέλιξης των Οργανισμών επισήμανε ο κ. Πιερρακάκης και ο κ. Ζαούτης έθεσε ως προτεραιότητα, τον μετασχηματισμό του Οργανισμού στα ευρωπαϊκά πρότυπα, με στόχο τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και τα πρωτόκολλα και για το λόγο αυτό ο ΕΟΔΥ και το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα βρίσκονται εφεξής σε στενή συνεργασία, όπως είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!