Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΔΕΘ-Helexpo Κανονικά θα διεξαχθεί η έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας Beyond 4.0

Στη διευκρίνιση ότι δεν επηρεάζεται η εκθεσιακή της δραστηριότητα από τα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ και στην πόλη της Θεσσαλονίκης για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, προχώρησε με σημερινή της ανακοίνωση η ΔΕΘ-Helexpo.

Έτσι, όπως σημειώνει, κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα εκθεσιακές της δραστηριότητες, με πρώτη αυτήν της καινοτομίας και τεχνολογίας Beyond 4.0, στο διάστημα 14-16 Οκτωβρίου 2021.

Μεταξύ άλλων, η ΔΕΘ-Helexpo τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι εφαρμόζει το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο με αυστηρά μέτρα και απόλυτο σεβασμό στο υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο, προκειμένου να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ασφάλειας για εκθέτες και επισκέπτες.

Είναι το ίδιο πρωτόκολλο που εφαρμόστηκε και στην 85η ΔΕΘ «όπου δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσμα και δεν υπήρξε καμία υγειονομική επιβάρυνση», σημειώνει η ΔΕΘ-Helexpo στην ανακοίνωσή της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!