Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Σπανάκης Άμεση κατάργηση της υποχρέωσης επισύναψης πιστοποιητικού Τ.Α.Π. για τη διευκόλυνση των μεταβιβάσεων ακινήτων

Αθήνα, 1 Οκτωβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την άμεση κατάργηση της υποχρέωσης επισύναψης πιστοποιητικού Τ.Α.Π. για τη διευκόλυνση των μεταβιβάσεων ακινήτων, ζητά ο Βουλευτής Β. Σπανάκης

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του εξέφρασε ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης για την απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα να προχωρήσει άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση, με την οποία παρατείνεται η ισχύς της βεβαίωσης μηχανικού έως 31.12.2021. Για το θέμα αυτό είχε μάλιστα καταθέσει σχετική Ερώτηση στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Σπανάκης ανέφερε πως η συγκεκριμένη απόφαση θα λύσει πολλά προβλήματα, ωστόσο θα πρέπει να ακολουθήσει και η αντίστοιχη κατάργηση επισύναψης  πιστοποιητικού Τ.Α.Π., για τη διευκόλυνση των μεταβιβάσεων ακινήτων.

Κατόπιν τούτου, προχώρησε σε νέα Κοινοβουλευτική Παρέμβαση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών, με την οποία ζητά την άμεση κατάργηση της υποχρέωσης προσκόμισης πιστοποιητικού μη οφειλής Τ.Α.Π. στις εμπράγματες συναλλαγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!