Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εργατικά - Ασφαλιστικά

ΤΕΕ 7ο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση «Ασφάλεια και Υγεία στα Κατασκευαστικά Έργα»

ΤΕΕ

24 Σεπτεμβρίου 2021

Δελτίο Τύπου

7ο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση «Ασφάλεια και Υγεία στα Κατασκευαστικά Έργα»

Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, διοργανώνει υπό την αιγίδα της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου, το Έβδομο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση Εξοπλισμού και Υπηρεσιών για την  Ασφάλεια και Υγεία στα Κατασκευαστικά έργα με θέμα: «Vision Zero: Evolution or Revolution?  The future is now! Mission Possible!» που θα πραγματοποιηθεί στις 5 – 6 Νοεμβρίου 2021 στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στην Έγκωμη Κύπρου, ως συνέχεια του Συνεδρίου με θέμα: «Vision Zero» του 2019 και θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία συνέδρων και ομιλητών.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση καινοτόμων πρακτικών λύσεων για να επιτευχθεί το όραμα «Μηδέν Εργατικά Ατυχήματα και Ασθένειες» με ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση νέων τεχνολογιών, πρακτικών και εργαλείων για τον μετασχηματισμό του κατασκευαστικού τομέα στην νέα ψηφιακή εποχή.

Το πρόγραμμα καθώς κι άλλες πληροφορίες για ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής είναι στο www.cosh2021cy.com

Δήλωση Συμμετοχής για την εγγραφή: https://www.cosh2021cy.com/registrations ως 30 Σεπτεμβρίου 2021 και οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στο admin@spolmik.org. Τηλ +357-22672866, +357-99965301, κα Ερατώ Κουκότσικα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!