Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Υπογραφή ΚΥΑ για τα πιστοποιητικά αργίας αλιευτικών πλοίων

Υπουργείο Αγροτικής
Ανάπτυξης και Τροφίμων

Αθήνα, 19 Αυγούστου 2021

Δελτίο Τύπου

Υπογραφή ΚΥΑ για τα πιστοποιητικά αργίας αλιευτικών πλοίων

Οι Υπουργοί Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός και ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος υπέγραψαν σήμερα Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία καθορίζει τον τύπο του πιστοποιητικού αργίας αλιευτικού πλοίου λόγω έλλειψης εργασιών ή επισκευών, για τις ανάγκες υπολογισμού του τέλους ρυμουλκών και αλιευτικών πλοίων του ν. 4646/2019, ενώ προσδιορίζει και τα πιστοποιητικά τα οποία γίνονται δεκτά από τις λιμενικές αρχές για την έκδοσή του.

Πρόκειται για το Πιστοποιητικό Ασφάλειας ή Συμμόρφωσης των πλοίων ή το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης ή άδειας εκτέλεσης πλόων. Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι αναγνωρίζονται ως απολύτως αποδεκτά, από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές, οποιαδήποτε πιστοποιητικά έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες λιμενικές αρχές από 01/01/2020 μέχρι την δημοσίευση της ΚΥΑ.

Δείτε σχετικά την απόφαση Α. 1192/2021 και την Α. 1201/2020 κωδικοποιημένη όπως ισχύει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!