Εργατικά - Ασφαλιστικά

ΟΕΕ Ανακοίνωση για την ένταξη των λογιστών - φοροτεχνικών στο ειδικό μητρώο πιστοποιημένων επαγγελματιών που τηρείται στον e-ΕΦΚΑ

ΟΕΕ

23 Ιουλίου 2021

Ανακοίνωση για την ένταξη των λογιστών - φοροτεχνικών στο ειδικό μητρώο πιστοποιημένων επαγγελματιών που τηρείται στον e-ΕΦΚΑ

Σε συνέχεια της δημοσίευσης της Απόφασης των Υπουργών Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Επικρατείας με θέμα την Εξυπηρέτηση και παροχή διοικητικής πληροφόρησης μέσω τηλεδιάσκεψης από υπηρεσίες του e-EΦΚA στις 22 Ιουλίου 2021, υπεγράφη σήμερα από τον Διοικητή του e-ΕΦΚΑ η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον 1ο κύκλο της εκπαίδευσης – πιστοποίησης λογιστών – φοροτεχνικών.

Όσοι λογιστές – φοροτεχνικοί εκδηλώσουν ενδιαφέρον και ολοκληρώσουν την εκπαίδευση, μετά από διενέργεια εξετάσεων, θα μπορούν να ενταχθούν στο μητρώο πιστοποιημένων επαγγελματιών που τηρείται στον e-EFKA.

Το ΟΕΕ θα δεχθεί αιτήσεις από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 10.00π.μ.  έως την Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 3:00μ.μ., μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα που βρίσκεται στις ψηφιακές υπηρεσίες του ΟΕΕ (https://eservices.oe-e.gr/oee/) . Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας στις αιτήσεις.

Δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικού αιτήματος έχουν οι λογιστές – φοροτεχνικοί, κάτοχοι επαγγελματικής ταυτότητας Α’ Τάξης, οι οποίοι έχουν υποβάλλει την υπεύθυνη δήλωση της παρ. 7 του άρθρου 4 του Π.Δ. 340/ 1998.

Στο αίτημα πρέπει να καταχωρούνται:

  1. Τα στοιχεία επικοινωνίας των αιτούντων (ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο, email),
  2. Ο ΑΦΜ τους,
  3. Ο ΑΜΚΑ τους,
  4. Ο τραπεζικός λογαριασμός τους με αριθμό IBAN, στον οποίο εμφανίζονται ως πρώτοι δικαιούχοι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!