Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΑΑΔΕ Μη διαθεσιμότητα των εφαρμογών του ICISnet

Σας ενημερώνουμε για τη μη διαθεσιμότητα των εφαρμογών του ICISNET την Τετάρτη 30.06.2021 από τις 14:30 έως τις 20:00, λόγω προγραμματισμένης εγκατάστασης νέας έκδοσης (version) στα Υποσυστήματα Εισαγωγών, Λογιστικής & Ταμειακής Διαχείρισης, καθώς και ΕΦΚ.

Πιο συγκεκριμένα η έκδοση θα αφορά στα ακόλουθα:

1. την υλοποίηση νέου παραστατικού στο πλαίσιο των τελωνειακών διαδικασιών εισαγωγής και απόδοσης του φόρου προστιθεμένης αξίας κατά την εισαγωγή αγαθών μικρής αξίας (έως του ποσού των 150 Ευρώ) που αποτελούν αντικείμενο εξ αποστάσεως πωλήσεων (E-Commerce) από 1/7/2021.

2. την υλοποίηση της ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης για παροχή τελωνειακών εργασιών (e-Αίτηση) και την δυνατότητα ηλεκτρονικής τους πληρωμής.

3. βελτιώσεις/διορθώσεις σφαλμάτων στο Υποσύστημα Ε.Φ.Κ. και ειδικότερα στα εκτυπωτικά των ΔΕΦΚ, ΑΔΕΤ, ΔΑΟ, ΑΔΟ και Πιστοποιητικό Ταξινόμησης, στην εγγραφή πλοίου που αφορά στις Αιτήσεις Επιστροφής Ε.Φ.Κ. και στο ηλεκτρονικό Διοικητικό Έγγραφο (e-ΔΕ).

Οι Ηλεκτρονικές Πληρωμές που τυχόν πραγματοποιηθούν σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν θα επεξεργαστούν αμέσως από το ICISnet, αλλά μετά από τις 20:00 της Τετάρτης 30ης Ιουνίου 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!