Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΚΟ Επιστροφή του «EKO Acropolis Rally» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA

Τη στήριξή της στην επιστροφή του «EKO Acropolis Rally» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA ανακοίνωσε η ΕΚΟ που θα είναι μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης.

Το «Ράλλυ των Θεών» εντάσσεται και πάλι, με απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC), μετά από 8 χρόνια απουσίας από τη διοργάνωση. Θα διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο και θα αποτελέσει τον 9ο γύρο του WRC, αντικαθιστώντας το Ράλλυ της Χιλής, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στο θεσμό και για το 2022.

«Η ΕΚΟ, ως η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία εμπορίας καυσίμων η οποία στηρίζει διαχρονικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, στάθηκε δίπλα στο κορυφαίο ελληνικό Ράλλυ στα κρίσιμα χρόνια που προηγήθηκαν από το 2011 μέχρι σήμερα και πλέον, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, παρέχει και φέτος -ως μεγάλος χορηγός- τα εχέγγυα για τη μόνιμη επιστροφή του «EKO Acropolis Rally» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA, όπου δικαιωματικά ανήκει», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΠΕ, καθώς και πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ, Ανδρέας Σιάμισιης, επεσήμανε:

«Στην ΕΚΟ, εκτός από χαρά αισθανόμαστε υπερηφάνεια, γιατί ο μεγαλύτερος ελληνικός αγώνας Ράλλυ επιστρέφει στον κορυφαίο θεσμό της διοργάνωσης, έχοντας την ισχυρή δέσμευση της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας εμπορίας καυσίμων, που εγγυάται διαχρονικά την άψογη και πετυχημένη διεξαγωγή του.

Αποτελεί, ταυτόχρονα, μια δικαίωση για την επιμονή που δείξαμε πάνω από μια δεκαετία, να συνεχίζουμε να στηρίζουμε ως μεγάλος χορηγός το «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις» στα δύσκολα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα.

Πλέον, σε μια περίοδο που η Ελλάδα επανακάμπτει με σταθερούς ρυθμούς στο διεθνές προσκήνιο και κτίζει ένα βιώσιμο μέλλον ανάπτυξης, διοργανώσεις όπως το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα πρέπει να αποτελέσουν ένα μόνιμο σημείο αναφοράς ως αναπόσπαστο κομμάτι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA.

Με την εγγύηση της ΕΚΟ ως μεγάλου χορηγού, την ισχυρή υποστήριξη της Πολιτείας, τη διαρκή δέσμευση των διοργανωτών και την συνδρομή από άλλες μεγάλες ελληνικές εταιρείες που αγκαλιάζουν φέτος τον θεσμό, είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στην κορυφή του κόσμου του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!