Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Anytime Συνεργασία με την Kineo και ασφάλιση ηλεκτρικών οχημάτων

Η Anytime της INTERAMERICAN στηρίζει τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης που οδηγούν στη βιώσιμη κινητικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με ανακοίνωση, η Anytime συνεργάζεται με την Kineo, την εταιρεία που προωθεί τη μετάβαση στη μικροκινητικότητα μέσω καινοτόμων συστημάτων συνδρομής για την ενοικίαση ατομικών ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Kineo δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους και επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν δοκιμαστικά τα συγκεκριμένα οχήματα (ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια) και να τα επιλέξουν για τις καθημερινές μετακινήσεις τους. Μάλιστα, η εταιρεία προσφέρει ένα ενιαίο προϊόν μαζί με όλες τις απαραίτητες συμπληρωματικές υπηρεσίες (συντήρηση, ασφάλεια, κ.λπ.).

Επιπρόσθετα, η Anytime παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης στα ηλεκτρικά οχήματα της Kineo, εξασφαλίζοντας καλύψεις με υψηλή ποιότητα που αφορούν τόσο στο όχημα (αστική ευθύνη, ίδιες ζημιές, ολική κλοπή, πλήρης οδική βοήθεια, νομική προστασία) όσο και στον οδηγό (προσωπικό ατύχημα, έξοδα ιατροφαρμακευτικών δαπανών, έξοδα αντικατάστασης/επισκευής οπτικών, έξοδα οδοντιατρικής αποκατάστασης).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!