Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΕΛΓΑ Αποζημιώσεις ύψους 6 εκατ. ευρώ από τον ΕΛ.Γ.Α.

ΕΛ.Γ.Α.

1 Ιουνίου 2021

Δελτίο Τύπου

Αποζημιώσεις ύψους 6 εκατ. ευρώ από τον ΕΛ.Γ.Α.

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος με αφορμή την καταβολή των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αύριο, Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021, καταβάλλονται από τον ΕΛ.Γ.Α. αποζημιώσεις φυτικού και ζωικού κεφαλαίου ύψους 6.027.802,08 ευρώ σε 2.695 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Με αυτή την πληρωμή εξοφλούνται για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια οι αποζημιώσεις για ζημίες του προηγούμενου έτους στο ακέραιο και ξεκινάει η διαδικασία πληρωμής ακόμα και ζημιών του έτους 2021».

Παράλληλα, αύριο καταβάλλονται από τον ΕΛ.Γ.Α. Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις συνολικού ύψους 350.126,62 ευρώ σε 207 δικαιούχους παραγωγούς των Προγραμμάτων Οικονομικών Ενισχύσεων «ΕΤΗΣΙΟ 2017», «Πυρκαγιές 2017», «Ετήσιο 2018» και «Πυρκαγιές 2018», οι οποίοι ολοκλήρωσαν την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις ή είναι δικαιούχοι ενισχύσεων για απώλεια παραγωγής.

Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά νομό για τις αποζημιώσεις ΕΛ.Γ.Α. πατήστε εδώ.

Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά νομό για Κ.Ο.Ε. πατήστε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!