Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εργατικά - Ασφαλιστικά

ΠΟΛ Απεργία 3 Ιουνίου. Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών

28 Μαΐου 2021

Δελτίο Τύπου

Απεργία 3 Ιουνίου. Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΛ στην συνεδρίαση του στις 25 Μαΐου επικύρωσε την απόφαση του για νέα απεργιακή απάντηση απέναντι στο νομοσχέδιο έκτρωμα για τα εργασιακά. Προχωρούμε σε πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 3 Ιουνίου.

Ήδη σωματεία του κλάδου έχουν πάρει απόφαση για απεργία όπως και πολλά σωματεία άλλων κλάδων, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες σε όλη τη χώρα. Τις επόμενες μέρες οι αποφάσεις αυτές θα πληθύνουν.

Καλούμε όλα τα σωματεία μέλη μας, τις λίγες μέρες που έχουν μείνει, να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία, να συνεδριάσουν οι επιτροπές αγώνα σε πόλεις και χώρους εργασίας, να πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις και συσκέψεις, ώστε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι του κλάδου για το νομοσχέδιο και να απεργήσουν μαζικά.

Είναι ώρα μάχης για τους εργαζόμενους. Η απεργία της 6ης Μαΐου ήταν η πρώτη απάντηση. Το αν θα κατατεθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα στην Βουλή και αν θα ψηφιστεί, θα εξαρτηθεί από την αντίδραση των εργαζόμενων. Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε! Δεν θα γίνουμε δούλοι του 21ου αιώνα! Όλοι στον αγώνα, όλοι στην απεργία 3 Ιουνίου.

3 Ιουνίου Απεργούμε!

Η κυβέρνηση να πάρει πίσω το αντεργατικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει, να μην τολμήσει να το καταθέσει στη Βουλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!