Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ρέθυμνο Εργαζόμενοι στον τουρισμό στην Κρήτη εκπαιδεύονται στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα με στόχο την προφύλαξη από τον SARS-CoV-2

Ξεκίνησε σήμερα ο τρίτος και τελευταίος κύκλος σεμιναρίων για την προφύλαξη από τον SARS-CoV-2 στους εργαζομένους της Κρήτης από την Περιφέρεια Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Το πρόγραμμα φέτος επικαιροποιήθηκε με βάση τα νέα δεδομένα για τον SARS-CoV-2 και τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ διευρύνθηκε και η συμμετοχή, παρέχοντας τη δυνατότητα σε ευρύτερες κατηγορίες φορέων, εργαζομένων και πολιτών της Κρήτης, να παρακολουθήσουν επιμέρους ενότητες του επιμορφωτικού προγράμματος.

H εκπαίδευση υλοποιείται εξ αποστάσεως, διαμέσου διαδικτυακής πλατφόρμας-on line με την εκπαίδευση να διαρκεί 14 ώρες (12 ώρες παρακολούθησης +2 ώρες προσωπικής μελέτης εκπαιδευτικού υλικού που θα αναρτηθεί) και ολοκληρώνεται σε ένα τετραήμερο.

Μέχρι σήμερα το πρόγραμμα που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης έχει καλύψει τις ανάγκες εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα χιλιάδων εργαζομένων στον κλάδο του τουρισμού στην Κρήτη.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν εργαζόμενοι, σε όλους τους τομείς του τουρισμού, σε όλα τα μέσα μεταφοράς, στην εστίαση και το εμπόριο, στις πύλες εισόδου (αεροδρόμια και λιμάνια), σε χώρους τέχνης και πολιτισμού, τον αθλητισμό, στις κοινωνικές εκδηλώσεις, στην εκπαίδευση και σε φορείς της αυτοδιοίκησης.

Στόχος με την ολοκλήρωση και του 3ου κύκλου εκπαίδευσης είναι να έχουν εκπαιδευτεί πλήθος επιχειρηματιών και εργαζομένων για το μετριασμό των επιπτώσεων της πανδημίας της COVID-19, παράλληλα με μια σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών και συνεργασιών με την Υγειονομική Περιφέρεια και τα νοσοκομεία του νησιού για την γενικότερη ενίσχυση του συστήματος υγείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!