Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

Εργάνη Υποβολή ορθών επαναλήψεων αιτήσεων – Υπεύθυνων δηλώσεων ένταξης στο ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας

ΥΠΟΒΟΛΗ ΟΡΘΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ –ΥΠΕΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 100.000 ΝΕΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δίνεται η δυνατότητα υποβολής ορθών επαναλήψεων αιτήσεων-υπεύθυνων δηλώσεων ένταξης στο Ανοιχτό Πρόγραμμα 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας για τυχόν διορθώσεις του πιστωτικού ιδρύματος και του τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) της επιχείρησης, για τις περιπτώσεις που η επιχείρηση εργοδότης έχει αιτηθεί να εντάξει στο πρόγραμμα μακροχρόνια άνεργο, εντός της κάτωθι προθεσμίας:

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΡΘΩΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΑΠΟ 5/5/2021 ΕΩΣ ΚΑΙ 7/5/2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Ευγενία Λ.
05/05/2021 13:18:31

Κατ' αρχάς να πώ συγχαρητήρια στο Υπουργείο, που μετά από 5 ΠΕΝΤΕ μήνες εφαρμογής τού προγράμματος, κατάφερε να ανοίξει τη σελίδα για υποβολή διορθώσεων. Δεύτερον να δώσω συγχαρητήρια ο,τι επέλεξε την περίοδο πενθήμερης αργίας για να βγάλει την ανακοίνωση. Αν και, επειδή τα έχουμε συνηθίσει αυτά τα τερτίπια ευτυχώς δεν μάς έπιασε στον ύπνο. Διότι... και εδώ θα δώσω για τρίτη φορά συγχαρητήρια, δίνει προθεσμία ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ημερών!! Εύγε ! Για την οργάνωση, την πρόβλεψη, την εφαρμογή και τέλος για την τετράγωνη λογική.