Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Family Traveller Τα δέκα καλύτερα ελληνικά νησιά για τις φετινές οικογενειακές διακοπές

Tα δέκα καλύτερα ελληνικά νησιά για τις φετινές οικογενειακές διακοπές προτείνει το ταξιδιωτικό διαδικτυακό μέσο της Βρετανίας Family Traveller, με την Αλόννησο να είναι στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας

https://familytraveller.com/holiday-destinations/europe/greece/best-greek-islands-family-holidays/.

Με προορισμούς από τα Δωδεκάνησα, έως τις Σποράδες, τα Επτάνησα αλλά και τις Κυκλάδες, η Αλόννησος, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ξεχωρίζει για το φυσικό περιβάλλον της αλλά και τα θαλάσσια πάρκα της.

«Το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας είναι δύο από τις μοναδικές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Αλόννησος ως Covid-free τουριστικός προορισμός με συγκριτικά πλεονεκτήματα. Με σχέδιο και σύστημα, η Αλόννησος μπαίνει καθημερινά στο μυαλό και την καρδιά όλο και περισσότερων ταξιδιωτών από Ελλάδα και το εξωτερικό», δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού, Πέτρος Βαφίνης.

Η Τήλος με τον οικολογικό χαρακτήρα της, η Σκιάθος με τη ζωντάνια της, η φωτογενής Αντίπαρος, η ισορροπημένη Λευκάδα, η πολύχρωμη Σύμη, τα πανέμορφα Κουφονήσια, η αναζωογονητική Άνδρος, οι Παξοί της ιστιοπλοΐας και η μυθική Νάξος συμπληρώνουν τη λίστα για ιδανικές οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα.

«Εάν όλα πάνε βάσει σχεδίου, η Ελλάδα θα μπορεί να υποδεχτεί τους Βρετανούς ταξιδιώτες από τις 14 Μαΐου. Χωρίς αμφιβολία η επιλογή κάποιου ειδυλλιακού ελληνικού νησιού χωρίς συνωστισμό αποτελεί μία εξαιρετική προοπτική για τις φετινές οικογενειακές διακοπές», τονίζεται στον πρόλογο του δημοσιεύματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!