Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΔΩΔΩΝΗ Διάκριση της γαλακτοβιομηχανίας σε θέματα βιωσιμότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Στο 10% των κορυφαίων γαλακτοβιομηχανιών παγκοσμίως κατατάσσεται η ΔΩΔΩΝΗ σε θέματα Βιωσιμότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σύμφωνα με τη νέα αξιολόγηση που έλαβε από την EcoVadis, μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες αξιολόγησης δεικτών βιωσιμότητας στον κόσμο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με βάση τη νεότερη ανεξάρτητη αξιολόγηση και βαθμολόγηση από την EcoVadis, η ΔΩΔΩΝΗ πέτυχε κορυφαία βαθμολογία για τον τρόπο που συνεργάζεται και υποστηρίζει τους προμηθευτές της, για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί και για τις πολιτικές ηθικής και απασχόλησης που εφαρμόζει.

Ταυτόχρονα, επενδύει σε εξοπλισμό και τεχνολογίες στοχεύοντας στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της βιομηχανίας

Η ΔΩΔΩΝΗ για περισσότερα από 57 χρόνια, αναγνωρίζει και εκτιμάει το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει για την ευρύτερη κοινωνία, συλλέγοντας γάλα από περισσότερους από 5.500 τοπικούς παραγωγούς στην Ελλάδα, πλέον και στην Κύπρο, προσφέροντας δουλειά σε πάνω από 800 υπαλλήλους.

Η ΔΩΔΩΝΗ έχει επιδείξει σημαντική δέσμευση στην κοινωνική της ευθύνη, με το ειδικό πρόγραμμα στήριξης των παραγωγών της και τις προσπάθειές της να τους βοηθήσει να αυξήσουν την ποιότητα και τον όγκο του γάλακτος, διατηρώντας παράλληλα αυστηρά κριτήρια καλής διαβίωσης και ποιότητας του ζωικού κεφαλαίου, στοχεύοντας στον περιορισμό των επιπτώσεων στο περιβάλλον.

Παράλληλα, συνεργάζεται με πολλούς από τους παραγωγούς της εδώ και αρκετές γενιές και προμηθεύεται γάλα ακόμη και από τις πιο μικρές φάρμες.

Ο Tom Seepers, CEO της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά:

«Στην ελληνική γλώσσα, το εταιρικό σύνθημα της ΔΩΔΩΝΗ είναι ‘Η Γεύση του Καλού' - το οποίο μπορεί να μεταφραστεί ως ‘Η Γεύση της Καλοσύνης', υπογραμμίζοντας όχι μόνο την υπεροχή γεύση, αλλά και το γεγονός ότι ενεργούμε με τον σωστό τρόπο και κάνουμε καλό. Είναι αυτό που εμείς ως εταιρεία πρεσβεύουμε.

Η ομάδα της ΔΩΔΩΝΗ είναι περήφανη που κατατάσσεται μεταξύ του 10% των κορυφαίων γαλακτοβιομηχανιών παγκοσμίως και ανυπομονούμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές μας.

Η Ελλάδα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα υψηλής ποιότητας, αγνά και υπέροχα συστατικά τροφίμων. Πιστεύουμε ότι οι ελληνικές εταιρείες μπορούν επίσης να ηγηθούν του κόσμου σε θέματα βιωσιμότητας και είμαστε πεπεισμένοι για τη σύνδεση μεταξύ τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!