Οικονομικές Ειδήσεις

FrieslandCampina Hellas-NOYNOY Ενίσχυση πρωτοβουλιών προσφοράς σε όλη τη χώρα

Την ελληνική κοινωνία στήριξε η FrieslandCampina Hellas-NOYNOY και το 2020 προσφέροντας γαλακτοκομικά προϊόντα όπως γάλα, τυρί, γιαούρτι και βούτυρο.

Συγκεκριμένα, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας» και με πυλώνες προσφοράς τις πρωτοβουλίες «Φροντίδα και Αγάπη» και «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα Ποτήρι Γάλα για Κάθε Παιδί», συνέβαλε στη βελτίωση της καθημερινότητας χιλιάδων συμπολιτών μας, ανακουφίζοντας από τα ζητήματα σίτισης με τα οποία βρέθηκαν αντιμέτωποι.

Για δέκατη χρονιά, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Φροντίδα και Αγάπη», η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ σε συνεργασία με περισσότερους από 400 φορείς και κοινωνικές δομές, προχώρησε το 2020 σε πράξεις συνεισφοράς συνολικής αξίας 492.000 ευρώ.

Η ενέργεια, που έχει ξεκινήσει από το 2011, στηρίζοντας συστηματικά συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα, έγινε όχημα προσφοράς γαλακτοκομικών προϊόντων σε οργανισμούς, ΜΚΟ, δήμους και άλλους φορείς. Μέχρι σήμερα, η συνολική προσφορά της πρωτοβουλίας ανέρχεται σε 2.500.000 ευρώ.

Παράλληλα, η FrieslandCampina Hellas - ΝΟΥΝΟΥ συνέχισε για πέμπτη χρονιά την πρωτοβουλία «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!», για να μη λείψει από κανένα παιδί το γάλα, που είναι βασικό συστατικό για τη σωστή ανάπτυξη, την καλή διατροφή και την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Μέσα στο 2020 η στήριξη σε φορείς που φροντίζουν παιδιά και δήμους ξεπέρασε τα 2.050.000 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ, ενώ από την έναρξη του προγράμματος, το 2015, μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει προσφέρει πάνω από 4.150.000 ποτήρια γάλα σε δεκάδες ιδρύματα, φορείς και δομές υποστήριξης ανηλίκων σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!