Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

ΟΕΕ Παράταση της προθεσμίας υποβολής της ΥΔ των νόμιμων εκπροσώπων νομικών προσώπων παροχής λογιστικών - φοροτεχνικών υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 10 του ΠΔ 340/1998

ΟΕΕ

22 Μαρτίου 2021

Δελτίο Τύπου

Παράταση της προθεσμίας υποβολής της ΥΔ των νόμιμων εκπροσώπων νομικών προσώπων παροχής λογιστικών - φοροτεχνικών υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 10 του ΠΔ 340/1998

Σε συνέχεια της ηλεκτρονικής μας αλληλογραφίας σχετικά με την υποχρέωση των νόμιμων εκπροσώπων των νομικών προσώπων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών να υποβάλουν στο Ο.Ε.Ε. υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986, παρακαλούμε όπως μέχρι 31/3/2021 καταθέσετε τη σχετική δήλωση ακολουθώντας τη διαδικασία πιστοποίησης των λογιστικών - φοροτεχνικών γραφείων με την εγγραφή σας ως εταιρεία στις ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΟΕΕ (www.oe-e.gr).

Σε περίπτωση που δεν προβείτε στις προβλεπόμενες ενέργειες το νομικό πρόσωπο που εκπροσωπείτε δεν θα ενταχθεί στο Μητρώο των νομικών προσώπων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών που διασυνδέεται με τα αντίστοιχα αρχεία του Υπουργείου Οικονομικών.

Για κάθε επιπλέον διευκρίνιση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@oe-e.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!