Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΚΕΔΕ Πλέον κάτι αλλάζει στη διαχείριση των αποβλήτων στην Ελλάδα

Σημαντική συμβολή για να κερδηθεί το «χαμένο έδαφος» στη διαχείριση των αποβλήτων θα έχουν οι πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος συμμετείχε στο διαδικτυακό webinar που διοργάνωσε το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με θέμα «Διαχείριση αποβλήτων στην Ελλάδα: Προοπτικές και ευκαιρίες υπό το πρίσμα του γαλλικού μοντέλου».

«Πλέον κάτι αλλάζει», ανέφερε ο κ. Παπαστεργίου και πρόσθεσε: «Αφού έχουμε νόμους, τώρα είναι η ώρα να αλλάξουμε τις νοοτροπίες και να καταρρίψουμε τις ιδεοληψίες που μπαίνουν εμπόδιο στις καλές πρακτικές που έχουμε ανάγκη».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είχε μείνει πίσω σε αυτόν τον τομέα, σημειώνοντας πως η ελληνογαλλική συνεργασία έχει σταθερές βάσεις και είναι μία καλή ευκαιρία για την ενσωμάτωση τεχνογνωσίας σε έναν τομέα πολύ σημαντικό για το μέλλον μας.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς ο πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Laurent Thuiller, ο πρέσβης της Γαλλίας, Patrick Maisonnave και ο γγ Διαχείρισης Αποβλήτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Μανώλης Γραφάκος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!