Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη Αισιοδοξία για τον τουρισμό στη Β. Ελλάδα εξέφρασε ο ΥΜΑΘ Σταύρος Καλαφάτης, μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη

Την αισιοδοξία ότι με συστηματική δουλειά ειναι δυνατό να υπάρξουν άμεσα και ασφαλή βήματα στον τομέα του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα, εξέφρασε ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, μετά τη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.

Η τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και ο κυβερνητικός σχεδιασμός για το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού το 2021, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν και ο κ. Καλαφάτης επισήμανε:

«Ήταν μια εποικοδομητική και παραγωγική συζήτηση στην οποία τέθηκαν ζητήματα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Ιδιαίτερα ο οδικός τουρισμός είναι κομβικής σημασίας για τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Μέσα από συστηματική δουλειά και συνεργασία μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για άμεσα και ασφαλή βήματα στον τομέα αυτό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!