Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΜΙΔΑ Μειώσεις ενοικίων: Διαδικτυακό φορολογικό σεμινάριο ΠΟΜΙΔΑ για ιδιοκτήτες και φοροτεχνικούς, Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 4 μμ.

Με αφορμή τις τρέχουσες αλλαγές στη διαδικασία δήλωσης και καταβολής των αποζημιώσεων των ιδιοκτητών από τις μειώσεις ενοικίων, η ΠΟΜΙΔΑ διοργανώνει ενημερωτικό διαδικτυακό φορολογικό σεμινάριο τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 4.00-7.00 μ.μ., με όλη την επίκαιρη θεματολογία που αφορά τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους φοροτεχνικούς τους:

  • Μειώσεις ενοικίων: Νέες διαδικαστικές ρυθμίσεις και προθεσμίες
  • Δηλώσεις μισθωτηρίων & COVID. Διορθώσεις και αναγκαίες αλλαγές
  • Μισθώσεις ακινήτων: Νομικό πλαίσιο και μισθωτικές συμβάσεις
  • Φορολογία εισοδήματος ακινήτων, εισφορά αλληλεγγύης, ανείσπρακτα ενοίκια
  • Φορολογία ΕΝΦΙΑ, διορθώσεις Ε9, μεταβιβάσεις, δωρεές, γον. παροχές, κληρονομιές
  • Φορολογία νομικών προσώπων - εκμισθωτών ακινήτων
  • Δημοτικά Τέλη κλειστών και αδήλωτων ακινήτων - επαναλειτουργία πλατφόρμας
  • Αλλα τρέχοντα προβλήματα των ιδιοκτητών & διαχειριστών ακίνητης περιουσίας

Εισηγητές στο σεμινάριο θα είναι οι φοροτεχνικοί κ.κ. Γιώργος Χριστόπουλος, Αντώνης Μουζάκης και ο φοροτεχνικός της ΠΟΜΙΔΑ κ. Αλκης Κωφός και ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΜΙΔΑ Δικηγόρος Α.Π. κ. Τάσσος Βάππας.
*Έχουν προσκληθεί να παρέμβουν ο αρμόδιος Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Γιώργος Πιτσιλής.

Το σεμινάριο το οποίο θα συντονίσει ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς, θα μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν τα ενήμερα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ μέσα από τη ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΩΝ της ιστοσελίδας μας, ήτοι κάνοντας κλικ εδώ με τους κωδικούς τους, έτους 2021. Επίσης και οι φοροτεχνικοί - μέλη των σωματείων της ΠΟΦΕΕ με οδηγίες από το σωματείο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!