Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

SATO Εξοπλισμός νέων περιφερειακών αεροδρομίων

Η εταιρία SATO ανακοίνωσε την ολοκλήρωση έργου για τον εξοπλισμό των νέων περιφερειακών αεροδρομίων με καθίσματα αναμονής.

Η ανάθεση έγινε το 2018 από την εταιρία Intrakat για λογαριασμό της εταιρίας Fraport Greece και αφορά την εγκατάσταση όλων των καθισμάτων αναμονής σε 14 εθνικά περιφερικά αεροδρόμια: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ζάκυνθος, Χανιά, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Άκτιο, Ρόδος, Κως, Μύκονος, Σαντορίνη, Σάμος, Σκιάθος και Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων ετών στην Ελλάδα του οποίου η αξία για τη SATO ανήλθε στα 1.347.097 ευρώ με διάρκεια υλοποίησης τρία χρόνια.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης των αεροδρομίων η SATO συνέβαλε στην υλοποίηση τους με καινοτόμα προϊόντα τα οποία καλύπτουν όλα τα διεθνή standards βάσει των απαιτήσεων και των προδιαγραφών του έργου.

Τα καθίσματα αναμονής της σειράς FLY2D καλύπτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις ενώ με την λιτή και μοντέρνα αισθητική τους δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στους χώρους αναμονής των αεροδρομίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!