Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΕΘ Στο Ωραιόκαστρο αύριο δωρεάν rapid test μέσω της δράσης «Επιχειρώ με Ασφάλεια»

Περισσότεροι από 80 επαγγελματίες του δήμου Ωραιοκάστρου δήλωσαν ήδη ενδιαφέρον για τη διενέργεια των δωρεάν rapid test που θα γίνουν αύριο στην περιοχή, στο πλαίσιο της δράσης «Επιχειρώ με Ασφάλεια», που υλοποιεί για τα μέλη του, από τα μέσα Δεκεμβρίου, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ).

Το ραντεβού για τα μέλη του ΕΕΘ από την ευρύτερη περιοχή του Ωραιοκάστρου είναι από τις 9 το πρωί έως τις 2.30 μμ στην κεντρική πλατεία (Λεωφόρος Δημοκρατίας 33), ενώ σε περίπτωση βροχής ή μεγάλου ψύχους, τα τεστ θα γίνουν στο τοπικό ΚΑΠΗ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του επιμελητηρίου.

«Ήδη έχουν υποβληθεί σε rapid test για την covid-19 περισσότεροι από 500 επαγγελματίες σε διάφορους δήμους της Θεσσαλονίκης», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπεύθυνη της δράσης, α’ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ, Χρύσα Γεωργιάδου-Γρανούζη, υπενθυμίζοντας ότι «πρώτη οροφή είναι τα 2000 rapid test κι εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τα μέλη μας, είμαστε ανοιχτοί στο να τα διπλασιάσουμε τουλάχιστον».

Στόχος της δράσης, όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης, είναι «να βοηθήσουμε τα μέλη μας να επανέλθουν στις δουλειές τους έχοντας τη βεβαιότητα πως δεν έχουν, συνεπώς και δεν μπορούν να μεταδώσουν τον ιό».

Επόμενοι σταθμοί της δράσης, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον τοπικό δήμο και τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο κάθε περιοχής, είναι ο δήμος Θερμαϊκού την προσεχή Τετάρτη 3/2 και ο δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης την Παρασκευή 5/2.

Τα τεστ διενεργούνται από ειδικό κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!