Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Σκρέκας Οι τομείς του περιβάλλοντος και της ενέργειας, βασικοί πυλώνες ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία την μετά-κορωνοϊό εποχή

Τις προτεραιότητες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας παρουσίασε ο υπουργός Κώστας Σκρέκας στον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την σημερινή επίσκεψή του στο υπουργείου.

«Οι τομείς του περιβάλλοντος και της ενέργειας - τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Σκρέκας - θα είναι βασικοί πυλώνες ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία την μετά - κορωνοϊό εποχή» και πρόσθεσε:

«Μέσα από τις δράσεις που αναπτύσσουμε προωθούμε την ενεργειακή ασφάλεια και αυτάρκεια της χώρας, την ενεργειακή ανεξαρτησία, την απανθρακοποίηση της παραγωγικής μας βάσης.

Προσδοκούμε να πετύχουμε το «πρασίνισμα» της ελληνικής οικονομίας, τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της Ελλάδας και ανταγωνιστικές τιμές ενέργειας για τα νοικοκυριά, αλλά και για τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες.

Να πούμε ότι το περιβάλλον είναι βασική προτεραιότητα της κυβέρνησής μας και φυσικά του Πρωθυπουργού, του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η προστασία του περιβάλλοντος και της βιοποικιλότητας είναι βασικές προτεραιότητες του Υπουργείου μας.

Προωθούμε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σε όλες τις διαδικασίες που περιλαμβάνονται στις αρμοδιότητες του Υπουργείου μέσα από το τρίπτυχο, τυποποίηση - απλοποίηση - ψηφιοποίηση των διαδικασιών, ώστε με αυτόν τον τρόπο να μπορούμε να διευκολύνουμε την ανάπτυξη, αλλά και τις σχέσεις του πολίτη με την διοίκηση και το υπουργείο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!