Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Interamerican Η Anytime δίπλα στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος

H Anytime της Interamerican, ανέλαβε πρωτοβουλίες υποστήριξης προς το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα στο τέλος της περασμένης χρονιάς.

Η Anytime συνέδραμε οικονομικά το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του, ενώ με τη συνεργασία του σεφ Άκη Πετρετζίκη, ετοιμάστηκε ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο μενού αποκλειστικά για τα παιδιά του ιδρύματος και τους ανθρώπους που τα φροντίζουν.

Παράλληλα, για να γίνει ευρέως γνωστό το έργο του ιδρύματος, η Anytime οργάνωσε μία ειδική εορταστική εκδήλωση για τους 500.000 φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Πετρετζίκης παρουσίασε τη συνταγή του χριστουγεννιάτικου μενού που ετοίμασε για τα παιδιά του ιδρύματος, μίλησε για το έργο και προέτρεψε τους θεατές να στηρίξουν και οι ίδιοι το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Με επιστολή του, ο πρόεδρος του ιδρύματος, Φίλιππος Σκαραμαγκάς, ευχαρίστησε την Anytime για την έμπρακτη υποστήριξη και ουσιαστική συμβολή της στην ανατροφή και φροντίδα των 107 κοριτσιών του ιδρύματος.

Υπενθυμίζεται ότι το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα και υποστήριξη σε κορίτσια ηλικίας από 6 ετών, που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Το ίδρυμα παρέχει στέγη, εκπαίδευση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ηθική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική και συναισθηματική υποστήριξη με τη βοήθεια κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων, επιδιώκοντας να προστατεύσει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, προετοιμάζοντάς τα για το αύριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!