Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

DRUCKFARBEN Βράβευση του ομίλου στα Greek Exports Forum & Awards 2020

Με αργυρό βραβείο διακρίθηκε ο όμιλος εταιρειών DRUCKFARBEN, στο πλαίσιο των Greek Exports Forum & Awards 2020, που πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος έχει διεθνή δραστηριότητα στους κλάδους των μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας, των οικοδομικών χρωμάτων και της εξοικονόμησης ενέργειας.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Top Export Companies», στην οποία συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις με αξιόλογη αποτελεσματικότητα όσον αφορά τη στρατηγική εξαγωγών τους και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Top Manufacturing Export Company» που αφορά την μεταποίηση, έναν τομέα με σημαντικές καινοτομίες στην επεξεργασία, συσκευασία και διακίνηση - διανομή, με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, οι εξαγωγικές και διεθνείς δραστηριότητες της DRUCKFARBEN, με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, αποτελούν στρατηγικό στόχο μεγάλης σημασίας για την συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει δημιουργηθεί ένα πλήρες δίκτυο διανομής, με διαρκώς αυξανόμενη διεθνή παρουσία στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη μέσω θυγατρικών εταιριών, και με πωλήσεις στη Δυτική και Β. Αφρική και στις χώρες του Κόλπου.

Με σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις, επενδύσεις σε R&D, εξειδικευμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης και δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της, έχει καταφέρει μία ισχυρή και δυναμική παρουσία στις διεθνείς αγορές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!