Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

IFAT Eurasia 2021 Μετατίθεται για τον Οκτώβριο η διεθνής έκθεση της Κωνσταντινούπολης

Τη μετάθεση διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας πόλης, IFAT Eurasia 2021, στις 21.-23.10.2021, στην Κωνσταντινούπολη, στο Istanbul Expo Center (IFM), ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι ανασχεδιάζει το πλάνο του, προκειμένου να υποστηρίξει, για τον Οκτώβριο πλέον, τη διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την 4η εμφάνιση της IFAT Eurasia, η οποία πραγματοποιείται ανά δύο χρόνια στην Κωνσταντινούπολη και ανήκει στο δυναμικό της επιτυχημένης IFAT του Μονάχου.

Στην τελευταία διοργάνωση συμμετείχαν 215 εκθέτες εκπροσωπώντας 399 μάρκες και 10.467 επισκέπτες ξεπερνώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών και επιβεβαιώνοντας το γεγονός, ότι η IFAT Eurasia, αποτελεί τη νεοεισερχόμενη πλατφόρμα τεχνολογιών, που συνδέεται με το περιβάλλον.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για περισσότερες πληροφορίες και για την Επιχειρηματική αποστολή, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!