Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

e-ΕΦΚΑ Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για τη χορήγηση των επιδομάτων ασθενείας

e-ΕΦΚΑ

22 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση

Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για τη χορήγηση των επιδομάτων ασθενείας

Στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του e-EΦΚΑ  τίθεται σήμερα (22/01/2021) σε πιλοτική λειτουργία ηλεκτρονική υπηρεσία για τη χορήγηση των επιδομάτων ασθενείας για τους εργαζόμενους μισθωτούς ασφαλισμένους του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Συγκεκριμένα, μέσω του συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης της ΗΔΙΚΑ ΑΕ ο θεράπων ιατρός βεβαιώνει την ανικανότητα λόγω ασθένειας του ασφαλισμένου προς εργασία.

Ο ασφαλισμένος με χρήση κωδικών TAXISNET εντός προθεσμίας οκτώ (8) μηνών από την ημερομηνία αναγγελίας της ασθένειας θα υποβάλλει τη σχετική αίτηση του στον σύνδεσμο: www.efka.gov.gr/epidoma ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (www.gov.gr).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Μαριάνθη Τροχαλακη
29/01/2021 09:05:31

Εχω καταθέσει στο Ηράκλειο Κρήτης το ατύχημα που ειχα το Σεπτεμβρίου το 2020και δεν με ενημερωνουν απο το ικα Αλικαρνασσός σας παρακαλω εχω παει δεκα φορές και μου λενε ενα άτομό ειναι θα περιμένετε έλεος 6μηνες αυτή η κατάσταση