Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Transport logistic 2021 Σε διαδικτυακό συνέδριο μετατρέπεται η Διεθνής Έκθεση για logistics, μεταφορές, ΙΤ και διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας

Σε ένα διαδυκτιακό συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Μαΐου 2021, μετατράπηκε, λόγω των απαγορευτικών μέτρων κατά του Covid-19, η transport logistic, η Διεθνής Έκθεση για logistics, μεταφορές, ΙΤ και διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας,

Σχετική απόφαση έλαβε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, που διοργανώνει την έκθεση και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με σκοπό να δημιουργήσει μια «γέφυρα» μεταξύ των υπόλοιπων διοργανώσεων της transport logistic.

Σημειώνεται ότι, ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου αναπτύσσεται συνεχώς παγκοσμίως, καθώς ήδη διαθέτει στο δυναμικό του πέντε εκθέσεις εκτός Γερμανίας.

Η επόμενη transport logistic δια φυσικής παρουσίας θα πραγματοποιηθεί στις 9 - 12 Μαίου 2023, όπου το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο θα διοργανώσει Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο για τρίτη φορά.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες για την έκθεση, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!