Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΔΣΑ Παράταση προθεσμίας χαμένων ραντεβού Ψηφιακών Υπογραφών

ΔΣΑ

14 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση

Παράταση προθεσμίας χαμένων ραντεβού Ψηφιακών Υπογραφών

Η αρμόδια υπηρεσία του ΔΣΑ παρατείνει την προθεσμία προγραμματισμού για τα χαμένα ραντεβού των δικηγόρων έως 24 Ιανουαρίου 2021.

Όσοι δικηγόροι είχαν ορίσει ραντεβού προς χορήγηση ψηφιακής υπογραφής από τον μήνα Μάρτιο του 2020 έως 23 Δεκεμβρίου 2020, έχοντας καταβάλει το σχετικό κόστος προμήθειας της ΑΔΔΥ/Usb-token και απώλεσαν αυτό λόγω Πανδημίας ή για τεχνικό λόγο (π.χ. λευκή σελίδα), παρακαλούνται έως 24 Ιανουαρίου 2021 να ακολουθήσουν τις κάτωθι οδηγίες, προκειμένου να συντονιστεί η αρμόδια υπηρεσία του ΔΣΑ και να υλοποιηθούν τα χαμένα ραντεβού τους.

Προσοχή: Λόγω επικείμενης παύσης λειτουργίας της Αρχής Εγγραφής και του Εντεταλμένου Γραφείου του ΔΣΑ, υπάρχει περίπτωση να μην δοθεί η δυνατότητα νέας παράτασης της προθεσμίας.

ΟΔΗΓΙΕΣ:

1. Είσοδος στην πύλη ΕΡΜΗΣ με κωδικούς taxisnet

1.1 Επιλογή "λειτουργίες της Πύλης"

1.2 Επιλογή "Πίνακας Ελέγχου"

1.3 Επιλογή "Διαχείριση προσωπικών ψηφιακών πιστοποιητικών"

1.4 Κλίκ στο πεδίο "ΥΠΟΒΟΛΗ"

2. Κατά τη είσοδό σας στην Πύλη ΕΡΜΗΣ θα εμφανιστεί ο κωδικός χρήστη στην πύλη ΕΡΜΗΣ π.χ. ermis_12345678. Τον σημειώνεται γιατί θα σας χρειαστεί στην αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

3. Αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ακόλουθη διεύθυνση: psifiakesypografes@dsa.gr  με συνημμένο αρχείο ευκρινές φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο σε ισχύ ή άδεια οδήγησης νέου τύπου και ΘΕΜΑ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως κάτωθι:
ΑΜΔΣΑ (αριθμός μητρώου)/Ονοματεπώνυμο/κωδικός χρήστη στην πύλη ΕΡΜΗ/Ημ/νια ή μήνας παλαιού ραντεβού/τηλέφωνο επικοινωνίας.

Παράδειγμα θέματος:
12345/Αναστάσιος Αναστάσιος/ ermis_12345678 /16-7-2020 ή 7/ 6901234567

Η αρμόδια υπηρεσία του ΔΣΑ θα επεξεργαστεί τα αιτήματά σας με σειρά προτεραιότητας και θα προγραμματίσει τον ορισμό νέου ραντεβού για την κατ΄ εξαίρεση εξυπηρέτησή σας με τους εξής τρόπους: ή/και τηλεφωνική επικοινωνία, sms, ηλεκτρονική αλληλογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!