Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Vodafone Δωρεάν απεριόριστα data για 3 μήνες σε όλους τους συνδρομητές με 5G συσκευή

Δωρεάν απεριόριστα data για 3 μήνες σε όλους τους συνδρομητές Vodafone με 5G συσκευή "ώστε να ζήσουν όλοι την εμπειρία του Vodafone Giga Network 5G", διαθέτει από σήμερα η Vodafone Ελλάδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η προσφορά για τα δωρεάν απεριόριστα data ισχύει για όλους τους πελάτες Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες - συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής - με 5G συσκευή.

H ενεργοποίηση των δωρεάν δεδομένων θα γίνεται αυτόματα και σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

"Το Vodafone Giga Network 5G είναι νέο υπερσύγχρονο δίκτυο που απελευθερώνει νέες δυνατότητες για όλους και δίνει πνοή σε καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τις πόλεις μας, να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες υγείας και να δώσουν άλλη διάσταση στην εκπαίδευση.

Tο Vodafone Giga Network 5G χαρακτηρίζεται από απίστευτα υψηλές ταχύτητες και άμεση απόκριση και αλλάζει τα δεδομένα για όλους τους Έλληνες.

Λειτουργεί σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και μέχρι το τέλος του ερχόμενου οικονομικού έτους θα έχει καλύψει το 40% του πληθυσμού της χώρας σε Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα, Χανιά, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Κατερίνη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Λαμία, Καλαμάτα και Ρόδο" αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Τέλος, σύμφωνα με την εταιρεία και οι πελάτες 4G της Vodafone θα επωφεληθούν από βελτιωμένη εμπειρία διασύνδεσης και μεγαλύτερες ταχύτητες - έως και 50% - σε περιοχές όπου λειτουργεί το Vodafone Giga Network 5G.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!